Rybak

RYBAK - PIWO NATURALNE

Gatunek: Lager
Alk. obj.: 5,7%
Ekstrakt: 12,5°Blg
Temp. serwowania: 7-9°C
Rodzaj fermentacji: Dolna
  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Cierpliwość i pokora to cechy, które natura potrafi wynagrodzić.
W przypadku piwa naturalnego stosujemy 5-tygodniowy okres leżakowania i brak filtracji, co nadaje mu wyjątkowego charakteru.
Prawdziwe piwo, dla prawdziwych ludzi - uwarzone tradycyjnie, w zgodzie ze sztuką piwowarską i naturą.

RYBAK